Om forfatteren

Liz Fielding (born in Berkshire, England) is an awarded British writer of over 60 romance novels published by Mills & Boon since 1992.

Om forfatteren

Barbara Hannay is an Australian author of contemporary romance novels.

Læs uddrag
Læs

Viljernes kamp/Kærlighed i vildmarken/Tvunget til ægteskab

Viljernes kamp

India er velbegavet, smuk og direktør for et stormagasin i London. Jordan er en flot forretningsmagnat - og han vil tage stormagasinet fra hende. Han får godt nok hendes hjerte til at hamre af ophidselse men India kunne ikke drømme om at give efter. Magtkampen begynder - den endelige konfrontation, der vil grave fortidens hemmeligheder frem og ryste begge familier i deres grundvold. Som regel er der kun en vinder, men denne gang bliver der måske to?



Kærlighed i vildmarken

Billedet af Byrne Drummond har brændt sig ind i Fionas sjæl, lige siden hun så ham første gang i Gundawarra. En stoisk, bredskuldret kvægbonde, er var helt knust over den tumult, hendes bror har efterladt sig! Byrne har al mulig grund til at hade Fiona McLaren. Hendes samvittighedsløse bror har ødelagt hans familie. Men Fionas kærtegn vækker hans følelser til live for første gang i mange år. Han ønsker at holde sig væk, men hun tiltrækker ham som et møl til en flamme - hvem bliver brændt?

 



Tvunget til ægteskab

Den græske milliardær Leo Christakis er overbevist om, at Natasha klæder sig kedeligt og uden stil for at dække over, at hun i virkeligheden er både grådig og løs på tråden. Leo tror fejlagtigt, at hun har stjålet penge fra hans firma, og han tvinger hende til at stå til rådighed for ham - også i sengen. Natasha bliver hvirvlet ind i en verden med ufattelig luksus, men så opdager Leo, at hun er uskyldig i alle ordets betydninger, og hun har intet andet valg end at gifte sig med Leo Christakis!

114,69  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 apr. 2014
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150783919