Læs uddrag
Læs

Kinddans med forloveren/Soldatens mørke hjerte

Kinddans med forloveren

Den generte Eloise Miller har gjort så lidt væsen af sig som muligt efter, at hendes mors mange affærer ødelagde deres familieliv. Derfor er rollen som førstebrudepige til et stort kendisbryllup hendes værste mareridt.

Mens alverdens medier holder øje med alt, hvad der sker til brylluppet, skal hun danne par med forloveren, en berygtet kvindebedårer, der står for alt, hvad Eloise prøver at undgå. Men snart får han Eloise til at betro sig til ham, og hun ender med at tro på, at drømme kan blive til virkelighed.



Soldatens mørke hjerte

Da soldaten Rory Adams tilbyder at hjælpe med den fundraisingfest, som Grace Day er ved at organisere, husker hun pludselig, hvor forelsket hun var i ham, da hun var en ganske ung pige.
Rory har nærmest levet hele sit liv i en krigszone og hans motto er nu, at hvis man forventer det værste, bliver man sjældent skuffet. Men Graces sødme og lyse sind gør det vanskeligt for ham at blive ved med at være så kynisk. Grace kan se en anden Rory under det hårde ydre, men kan hun få ham til at tro på, at han virkelig er den mand, hun ser? En mand, der er så godhjertet, at hun får tårer i øjnene. En mand, hun vil tilbringe resten af sit liv med …

101,94  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal320 Sider
Udgivelsesdato01 jan. 2018
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9788771912494