Om forfatteren

Maureen Child (born September 28, 1951 in Southern California, United States) is an American writer of over 50 romance novels since 1990. She has written under the pen names Ann Carberry, Kathleen Kane, Sara Hart and Regan Hastings.

Et sidste kys ... / En djævelsk misundelse / Den midlertidige mrs. King

Et sidste kys ...

Gia Knox og Jayson Cooper har den perfekte skilsmisse. De arbejder sammen, og Jayson er stadig tæt knyttet til Gias milliardærfamilie. Men denne weekend vil et familiebryllup afsløre den hemmeligholdte sandhed. For under overfladen simrer lidenskaben, og det kræver bare ét glohedt kys for at få lidenskabens vulkan til at gå i udbrud ...



En djævelsk misundelse

Matt Velez har begæret den englelignende Emily Arnott i årevis, men da han finder ud af, at hun pludselig er blevet forlovet med hans gamle rival Nico Morris, bliver han ude af sig selv af vrede og misundelse. Da han yderligere hører rygter om afpresning og den russiske mafia, må han tage affære.



Den midlertidige mrs. King

Det varer ikke længe, før Sean King finder ud af, at han har et problem. På trods af de idylliske omgivelser og den udsøgte bekvemmelighedsbrud, så er det meningen, at hans ægteskab med Melinda Stanford udelukkende skal være forretning. Ren profit!

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 maj 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793666