Lyt til uddrag
Lyt

Fontænen - tre erotiske fortællinger

Tre elegante historier om at drage andre ind i det sensuelle spil mellem to – måske endda uden at de helt ved, hvad der sker. Hvem er i sidste ende hovedpersonerne, og hvem ender i biroller?

Malene Spring er et pseudonym for en etableret og omdiskuteret dansk forfatter.

Citater fra novellerne:
"Hvor prisgivet jeg var, begyndte at gå op for mig, da hun gik hen til vinduet og åbnede det ud mod det lille torv. Det i sig selv var heller ikke usædvanligt, vi kunne lide at have sex på den måde. Udstillet, men alligevel skjult."
- Fra FONTÆNEN

"Det gav et lille gib i de fire kvinder, da en mand – nøgen fra livet og nedefter - trådte ind ad døren og med rolige skridt nærmede sig den ledige lænestol. Han var høj, solbrun og velproportioneret."
- Fra I VIDENSKABENS NAVN

"Jeg ser dig for mig der ved tastaturet på dit kontor. Dine kolleger tror, du arbejder flittigt inde i din behagelige krog ved fladskærmen. Du taster jo løs. Og der sidder du og forestiller dig mig, forestiller dig os. Du aner ikke, hvem jeg er, har aldrig set så meget som et billede af ’Melanie’, men alligevel sidder du der og har en varm snurren i kroppen"
- Fra BJØRN OG RÅDYR

ANMELDERNE SKREV
"Der er ikke noget udenomssnak her, ingen tynde undskyldninger for lysterne. Alligevel er novellerne mere end det, og det skyldes først og fremmest sproget. Der bliver kælet lige så meget for ordene, som protagonisterne kæler for hinandens kønsorganer. Sex bliver fejret som den kunst, det også er."
- Forfatteren Hans Schmidt Petersen
59,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato08 jun. 2015
Sprogdan
ISBN lydbog9788711466292