Download pdf
Download uddrag

LEATHERJACKET OG DEN FORBANDEDE NÅL

"Hr. statsminister Deres kone er på linjen. ” lød det fra apparatet på bordet. Statsministeren blev ildrød i sit ansigt. ”Man kan sgu da ikke få arbejdet, når den ko skal ringe konstant! ” han trak sig ud af blondinen, der lå hen over bordet og smækkede hende i røven med håndfladen. ”Kom ud herfra, jeg har fuldstændig mistet appetitten nu! ” Han hev bukserne op og tog telefonen. Han lyttede ikke efter hvad hun sagde. Noget med at hans søn igen havde lavet skumle skoleprojekter. Hvad ragede det ham? Hun var kvinden. Det var hendes job at tage sig af opdragelsen. Han smækkede røret på. Han lænede sig tilbage i sin store stol og skulede ondt mod dartskiven på væggen mellem de fine malerier. I midten af skiven hang et billede af Leatherjacket. ”Hvis den mand ikke kom i vejen, ville jeg kunne opnå totalt verdensherredømme. ” brummede han.

Om bogen:
Med fuld kraft hamrer Leatherjacket mod jorden. Han aner ikke hvem han er, eller hvor han er. Han finder en seddel i sin læderjakke, hvor der står han skal passe på jorden, indtil de kommer efter ham. Han ved ikke hvem de er, og opgaven er nemmere sagt, end gjort.
For i København, på skurkeborgen, Christiansborg, har Statsministeren og hans Blå blok squad gang i en stribe ondsindede skurkeplaner, omhandlende overtagelse af verdensherredømmet, slippe af med de fattige og indføre stegt flæsk på menuen, hver eneste dag i landets daginstitutioner. Leatherjacket får hurtigt en masse at se til på jorden, samtidig med fjender udefra også melder sig på banen. Og det bliver bestemt ikke nemmere, da en kvinde på nationalt TV, påstår hun venter Leatherjackets barn. Barnet kan potentielt være det ultimative supervåben, i de forkerte hænder. Og dem er der mange af...

Leatherjacket og den forbandede nål, er første bog i serien om superhelten, Leatherjacket.
84,38  DKK
Køb Pdf (e-bog)
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 mar. 2017
Udgivet afSaxo Publish
Sprogdan
ISBN pdf9788740454628