Læs uddrag
Læs

Melissa

En sydafrikansk forfatter modtager en dag et lille romanmanuskript fra en ung kvinde, der har forelsket sig i en politisk aktiv læge. Forfatteren bliver grebet af den fine kærlighedshistorie og forsøger – uden held – at få manuskriptet udgivet. En dag læser han i avisen, at den unge kvinde er død, brændt ihjel. Med ét er der nye aspekter i den uskyldige kærlighedshistorie, og forfatteren beslutter sig for selv at skrive den færdig.

Det bliver til romanen om Melissa, en ung studerende, og Philip, en ældre universitetsprofessor, og deres hede kærlighedsforhold. Da Philip er gift, er forholdet fra starten kompliceret, og det bliver ikke lettere, da de begge bliver inddraget i politisk arbejde – mod apartheid.

Den sydafrikanske forfatter André Brink (1935-2015) skrev både på afrikaans og på engelsk og var ved siden af sit forfattervirke professor på University of Cape Town. I 1960‘erne var han en af de ledende figurer i den afrikaans litterære bevægelse Die Sestigers. André Brinks bøger var kontroversielle, og hans roman "Kennis van die aand" fra 1973 var den første bog, der blev forbudt af den sydafrikanske regering.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal276 Sider
Udgivelsesdato13 dec. 2016
Sprogdan
ISBN epub9788711655146