Læs uddrag
Læs

Første møde – erotisk novelle

Han havde købt hvidvin til os, selvom vi egentlig havde haft lyst til noget stærkere. Vi sad med vores andet glas i hænderne, da telefonen ringede, og en lav stemme meddelte, at hun var ved døren. Jeg kunne mærke nervøsiteten nede i maven, og den frugtige vin smagte pludselig surt i munden. Min kæreste strøg mig støttende over ryggen og gik ud for at åbne. Jalousi klædt ud som liderlighed slog pludselig til. Selvtilliden sank, og jeg tog pludselig mig selv i at håbe, at hun var meget grimmere i virkeligheden.

Jeg kunne høre deres latter på vej op ad trappen og tømte hurtigt vinglasset, mens jeg forsøgte at finde en cool og sexet stilling i sofaen. Hjertet hamrede så højt, at jeg kunne høre det.

Hvordan skal dette mon gå?

Læs også For altid.
Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal17 Sider
Udgivelsesdato28 maj 2021
Udgivet afCupido
Sprogdan
ISBN epub9788726650617