Download pdf
Download uddrag

Udvikling af Patientforløb

Kære Læser.

Jeg anbefaler denne bog til eksterne og interne konsulenter samt ledere, der ønsker en praktisk tilgang til lean som har vist sig at fungere i et stort antal projekter på Glostrup Hospital. I bogen får du en komplet metode og en præcis opskrift på, hvordan man forbereder og gennemfører et lean projekt med dialogen på tværs af faggrupper og organisatoriske skel som det centrale udgangspunkt. Bogen er skrevet i A3 format, således at læseren kan se mange konkrete eksempler på udfyldte faciliteringsplancher der benyttes.

God fornøjelse.

Søren Emborg Bejder.



Udtalelelser om bogen:

Klaus Lunding. Hospitalsdirektør hospitalsdirektør på Glostrup Hospital:

”På Glostrup Hospital har vi over de seneste to år arbejdet med at videreudvikle hospitalets patientforløb. Vores personaler mødes på tværs af afdelinger og fagligheder og beskriver, hvordan forløbene optimeres til fordel for patienterne og deres pårørende.

Denne bog giver et godt indblik i metoden, der nu er brugt i 29 enkeltstående udviklingsprojekter på hospitalet”


Jeanne Devantier, Centerchefsygeplejerske på Rigshospitalet, MPH, MPO. :

I Øjenafdelingen arbejder vi målrettet med at styrke kvalitet og effektivitet. Patienternes oplevelse af mødet med afdelingen er en vigtig kvalitetsparameter. Metoden i denne bog beskriver, hvordan patienter, klinikere og stabe mødes og udvikler afdelingens patientforløb.

Det er en ”hands-on” beskrivelse, der skridt for skridt guider gennem processen. God fornøjelse med udarbejdelse af patientforløb efter denne metode, der venter jer et par spændende dage”


Helle K. Iversen, Apopleksiansvarlig overlæge, dr. med. :

I foråret 2014 arbejdede Neurologisk Afdeling med at optimere tiden ”dør-til-nål” for trombolysepatienter.
Personale fra de involverede 5 afdelinger mødtes og fik koordineret funktionerne gennem alle patientforløbets faser. Dette resulterede i væsentlig bedre dør-til-nål tid og bedre samarbejde, da alle i processen blev bevidste om hinandens arbejdsfunktioner og ikke mindst om de forskellige arbejdskulturer”

----------------------------------------------------------------------------------------

Søren Emborg Bejder er Lean chefkonsulent på Rigshospitalet og har udviklet metoderne i denne bog. Han er uddannet cand. merc. fra CBS og MBA fra USIU i Californien. Han har desuden suppleret sine uddannelser med flere coaching- og faciliteringsuddannelser og bruger dialogen som redskab til at gen-nemføre udviklingsprocesser. Søren har arbejdet med Lean, organisationsudvikling og ledelsesudvikling i offentlige og private virksomheder siden 1999.
187,50  DKK
Køb Pdf (e-bog)
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato29 apr. 2015
Udgivet afSaxo Publish
Sprogdan
ISBN pdf9788740435238