Læs uddrag
Læs

Sanitøren: Du er den næste 5

Anne Larsen viser Roland et billede af Uwe Finch, og Roland genkender nogle af hans træk. Der er noget med de tætsiddende øjne. Men det kan ikke passe, at det er ham, han tænker på, for han er omkommet for mange år siden i en hotelbrand. Da et fingeraftryk slår fast, at det alligevel er ham, han frygtede, bliver Roland også interesseret i at opklare, hvorfor manden er vendt tilbage med en anden identitet, og hvad han laver i Aarhus.

Bertrams mor har fundet den stjålne læderjakke på hans værelse og vil aflevere jakken tilbage til sin kæreste. Bertram forsøger igen at trænge ind til sin mor og gøre hende det klart, at hun er i livsfare, men hun er vred og vil ikke høre på ham. Hun påstår, at han er jaloux, og beskylder ham for at have slået sin lillesøster ihjel. Bertram er rasende, ryger en joint og falder i søvn foran fjernsynet. I sin hashrus står det hele pludselig klart for ham i al sin rædsel. Da natten er gået, og Bertram vågner af sin døs, opdager han, at hans mor ikke er kommet hjem.

SANITØREN er en krimiserie på seks afsnit.

INGER GAMMELGAARD MADSEN
Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) er en dansk forfatter. Hun debuterede med kriminalromanen "Dukkebarnet" i 2008. Sidenhen er fulgt flere bøger i samme genre. Her kan blandt andet nævnes "Drab efter begæring" (2009), "Slangers gift" (2014), "Dommer og bøddel" (2015) og "Brændende skyld" (2016).
22,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal21 Sider
Udgivelsesdato05 okt. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711817049