Læs uddrag
Læs

Dansen – erotiske noveller

Du føler dig ret sexet, men ikke udfordrende. Ikke dårligt for en halvtredsårig at være, tænker du og stryger dig over brysterne og ned til din røv. Du er opmærksom på den sensuelle kraft, som din krop er i besiddelse af, men du har aldrig tilladt dig selv at lade den komme op til overfladen. Du er i byen på forretningsrejse. I aften skal du slappe af med en god middag i restauranten – alene. Måske en drink i baren, før du trækker dig tilbage. Og måske en dans, hvis muligheden opstår.

Han har lige passeret de halvfjerds, men han bliver tit skudt til at være i begyndelsen af halvtredserne. En succesrig forretningsmand fra en af nabokommunerne, men ingen berømthed. Nu er han færdig med alle møderne og skal bare have et let måltid i hotellets restaurant, før han trækker sig tilbage for aftenen.

Hvad vil der mon ske? Bliver der nogen dans?

De to erotiske noveller i "Dansen" emmer af lyst og kan læses af både kvinder og mænd. Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal16 Sider
Udgivelsesdato27 jul. 2021
Udgivet afCupido
Sprogdan
ISBN epub9788726650105