Læs uddrag
Læs

Dance with a stranger – erotiske noveller

Jeg har altid været genert, hvilket har fulgt mig i mit ægteskab med Carl. I sengen var jeg som regel passiv. Helt instinktivt lagde jeg mig ned på ryggen og lod mig kysse og røre – indtil jeg på en eller anden måde turde bevæge mig og give igen. Under hans beskyttende tyngde var det nemlig muligt at give igen, endda temmelig meget. I det mindste så meget, at jeg som regel følte mig tilfredsstillet bagefter.

Alligevel manglede der noget. Følelsen begyndte at vokse lidt efter lidt. En nat drømte jeg til min rædsel, at en fremmed havde bundet mig og gjorde med mig, hvad han ville. Da jeg åbnede øjnene, så jeg helt forvirret ind i Carls ansigt, som om han havde ligget og kigget på mig, mens jeg sov.

Hvordan vil det mon gå med erotikken?

De to erotiske noveller i "Dance with a stranger" emmer af lyst og kan læses af både kvinder og mænd. Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal17 Sider
Udgivelsesdato29 jul. 2021
Udgivet afCupido
Sprogdan
ISBN epub9788726650020