Lyt til uddrag
Lyt

Arven

Eric Van Lustbader har løftet arven efter afdøde ROBERT LUDLUM og ført historien om CIA-agenten Jason Bourne videre med dette brag af en agentthriller.

Jason Bourne lever et roligt familieliv som universitetsprofessoren David Webb, indtil den dag hans fortid indhenter ham.

En mystisk snigmorder, Khan, lokker Bourne i en fælde, der får myndighederne til at tro, at Bourne står bag drabet på sin bedste ven.

Nu må Jason Bourne genoplive sin gamle identitet som eliteagent, mens han i en desperat kamp mod tiden, myndighederne og ikke mindst den ultrafarlige Khan, forsøger at leve længe nok til at opklare mysteriet om, hvem der vil slå ham ihjem og hvorfor.

LEKTØRUDTALELSE
"Det er kulørt ... effektivt og fængende. En rigtig drengerøvsroman tilsat en smule romantik. Robert Ludlum, der døde i 2001, skrev serien Manden uden navn, han efterlod sig et halvfærdigt manuskript til Arven, som Eric Van Lustbader nu har gjort færdigt. Det har han gjort ganske fermt med flair for den gode historie og action for alle pengene ... Læseren efterlades ikke med uløste ender eller en fornemmelse af at være ført ind i et spind, hvorfra man ikke ledes ud igen som fx hos Le Carre. Her er det konkret, kulørt og underholdende." - Lektør: Elsebeth Kristensen
179,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato11 feb. 2014
Sprogdan
ISBN lydbog9788711349786