Læs uddrag
Læs

Overvældende følelser/Kærlighedens sejr

Overvældende følelser

I den kamp, der opstod efter Angelica Lassiters fars testamente blev offentliggjort, endte hun som vinder og afsatte sin tidligere forlovede som administrerende direktør. Hun vandt kontrollen over sin retmæssige arv, men mistede den forlovede, hun elskede. Den grusomme ironi i det er, at hun og Evan nu må lade, som om de er et par, for at redde deres bedste venners bryllup.

Evan McCain finder sig hurtigt til rette i sin rolle i denne falske genforening, og hans kys er meget mere end blot skuespil. Men kan han stole nok på denne kvinde til at give hende en ny chance for at blive hans brud?



Kærlighedens sejr

For Matthew Valente er det vigtigste, at han er blevet far. Det er mindre vigtigt at hans tidligere ansatte Lana har holdt barnet hemmeligt i næsten et år. Det er heller ikke så vigtigt, at han synes at hun er en løgner og en tyv. Babyen og Lana er Valentes og skal derfor også bære navnet!
Som spændingerne stiger i Valentes familie, kæmper Matthew for at glemme minderne om deres nat sammen. Mens hans fortryllende brud insisterer på, at tingene ikke var, som de så ud til...

89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 jun. 2015
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150785753