Lyt til uddrag
Lyt

Dødens portræt

Brændt siena er farven på jord og ild, det er lidenskabens og livets farve. Og da kunstneren Chase Malone første gang møder Siena Bellasar, ser han en kvinde smukkere end noget andet, han nogensinde har set.

Siena er gift med den internationale våbenhandler Derek Bellasar, som sætter alt ind på at få Chase Malone til at male et portræt af Siena. I første omgang takker Chase nej til opgaven, men da han ser Siena, skifter han hurtigt mening. CIA overtaler ham til at udspionere Bellasar, og han opdager, at Bellasar førhen har bestilt portrætter af sine tre tidligere koner – kun få uger før de hver især døde under mystiske omstændigheder.

Chase er overbevist om, at Siena er i livsfare og vil redde hende ud af Bellasars jerngreb. Men er der noget skjulested i hele verden for så smuk en kvinde?

Mens Bellasar forbereder forsøg med biologiske våben, bliver Chase og Siena stillet over for den største udfordring: De skal møde Bellasar på hans enemærker, undersøge hans eneste svaghed og ødelægge ham. David Morrell (f. 1943) er en canadisk forfatter, der står bag et hav af spændingsromaner. Han er bedst kendt for sin debutroman, "First Blood" fra 1972. Romanen blev filmatiseret med Sylvester Stallone i hovedrollen, og den blev første del i den ikoniske actiontrilogi "Rambo". David Morrells bøger er meget populære over hele verden og er blevet oversat til mere end 30 sprog.
119,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato29 nov. 2021
Sprogdan
ISBN lydbog9788728045367