Læs uddrag
Læs

En eventyrlig date – erotiske noveller

Hun kom smilende hen imod ham. Efter en famlende præsentation blev de enige om at gå en tur i parken i nærheden i stedet for at gå direkte ind på den nærmeste café for at småsnakke over et eller andet ligegyldigt måltid. Parken var næsten tom, og de kunne spadsere temmelig uforstyrret. Genert og fuld af ængstelse bemærkede han, at det begyndte at krible i underlivet. Lemmet blev halvstift, og han måtte en hurtig tur ned i lommen for at skubbe det på plads, så hans reaktion ikke blev synlig i de stramme jeans.

Hun betragtede ham med stum beundring i et par sekunder, før hun løftede op i kjolen, så den kom til at ligge som en ring om hendes arme og hals...

Hvordan mon resten af daten kommer til at gå?

De to erotiske noveller i "En eventyrlig date" emmer af lyst og kan læses af både kvinder og mænd. Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal15 Sider
Udgivelsesdato29 jul. 2021
Udgivet afCupido
Sprogdan
ISBN epub9788726799996