Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

En varm vinter i Montreal - erotisk novelle

"Jeg lægger min hånd på hans stærke brystkasse, løfter mit ansigt helt tæt på hans. Hans tunge finder min. Han smager af sommer og ferie. Præcis hvad jeg vil have!"

Vinteren i Montreal er kold, mørk, kedelig og virkelig lang! Så hvordan kan det være, at Claras kolleger er så glade i år? Ved at følges med en af dem til happy hour på en af Montreals nye trendy barer finder Clara en himmelsk oase. Og her møder hun den smukke Armand. Han er en solbrændt iværksætter i kondisko og bermudashorts, og han har lige det, hun skal bruge, for at få varmen i den kolde februar måned. Men selvom han virker interesseret, føles det, som om han holder afstand. Er Claras følelser gengældt, eller er det hele bare en illusion? Hvilken overraskelse venter der den sexede 40-årige kvinde?

For læsere, der søger det varme og det eksotiske.
Chrystelle LeRoy er født i Montreal og er datter af en bretonsk far. Hendes familie ejede en zoologisk have, hvorfra hun har udviklet en interesse i at observere dyr og natur. Senere er hun blevet historiker og har arbejdet på museer i Canada og Frankrig for senere at specialisere sig i digital skrivning, hvilket hun har vundet adskillige priser for. Hun krydrer sine romaner med det eksotiske, og de baserer sig ofte på en historisk virkelighed.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal11 Sider
Udgivelsesdato11 maj 2021
Udgivet afLUST
Sprogdan
ISBN epub9788726331202
ISBN lydbog9788726333015