Læs uddrag
Læs

Din nabos søn

Forbrydelserne i kommissær Avraham Avrahams distrikt, en stille forstad til Tel Aviv, er sjældne og som regel ikke ret komplicerede. Men en dag kommer sekstenårige Ofer ikke hjem fra skole, og Avraham tager fejl, da han forsikrer den bekymrede mor om, at han nok skal dukke op. Drengen er som sunket i jorden, og Avraham hvirvles ind i den mystiske sag.

Det lader dog til, at jo mere han finder ud af om drengen og hans liv, jo længere væk kommer han fra sandheden. Og kun en person, Ofer's nabo og privatlærer Ze'ev Avni, har noget at fortælle. Men kan naboens mystiske historie redde efterforskningen, før det er for sent?


"Imponerende! Det er den første tanke, der falder mig ind efter at have læst den israelske forfatter Dror Mishanis roman ”Din nabos søn”. Dror Mishanis tekst er lige så original som hans hovedperson Avi Avraham; han er en virkelig bemærkelsesværdig mand på detektivernes skrå brædder. En interessant, meget velskrevet fortælling. Jeg er sikker på, at denne bog vil finde sine læsere. Igen: Imponerende!" Henning Mankell

56,25  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
UdgaveEdition 1
Trykt sideantal
Udgivelsesdato26 aug. 2013
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN epub9788702155440