Lyt til uddrag
Lyt

Dræberens mærke

Martin Olsson går til en afdød kollegas begravelse, ikke fordi han stod den afdøde nær, men mest fordi hans egen død ikke forekommer så fjern. Kisten er unaturligt tung, og på vej ud af kirken går det galt: En af bærerne mister grebet, kisten falder og ud triller ikke et, men to lig. Kistens ekstralast viser sig at være it-finansmanden Lars Wallén, der er død af unaturlige årsager på den lokale kirkegard.

Samtidig foregår der noget mærkeligt i kirkerne på Ängelholmegnen. Der ses lysskær i flere af kirkerne ved nattetide, og der er nogen, der tænder sorte lys omkring altrene. En af de kvindelige præster bliver chikaneret og slået ned, og den mandlige præst opfører sig meget besynderligt.

Mod sin vilje trækkes Martin Olsson ind i en række forvirrende og indviklede hændelser med overraskende forbindelser mellem it-verdenen og kirken.

Dræberens mærke er Willy Josefssons fjerde krimi på dansk med den pensionerede kriminalbetjent Martin Olsson som den centrale figur.

OM FORFATTEREN
Willy Josefsson er journalist og arbejd epå Sveriges Radio. I 1996 debuterede Josefsson med den kritikerroste krimi Död skörd, hvor læserne første gang stiftede bekendtskab med makkerparret Cecilia Cederberg og Martin Olsson.

Svenskerne kan bare det der med krimier. De svenske krimiforfattere synes at have fundet deres helt egen niche i genren. Josefssons roman er ægte svensk provinsstemning krydret med en mordgåde - en underholdende fortælling skrevet med sikker hånd. - Mette Fentz, Århus Stiftstidende
119,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato09 aug. 2013
Sprogdan
ISBN lydbog9788711357170