Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Fiskehavnen – erotisk novelle

Havet er blankt, og solen spejler sig i vandet og funkler i det fjerne, hvor skoven på halvøen på den anden side af vandet knap kan skimtes. Det må være varmt udenfor. Jeg kommer ikke til at mærke sommerens omfavnelse, før jeg skal cykle hjem fra arbejde. Måske holder vejret helt til søndag, så jeg kan nå en tur på stranden.

Et kvarter senere kan jeg se en skikkelse dukke op. En høj kvinde nærmer sig døren, og klokken kimer højt, da hun træder indenfor. Jeg har set hende før. Dengang havde hun en lille dreng med sig i en barnevogn. Hendes lange, lyse hår hænger i en fletning over skulderen. Store blomster i mange farver pryder kjolen, som strammer lidt rundt om hofterne. Van Gogh, tænker jeg. Hun sænker blikket og undersøger koncentreret fiskene i disken.

Dette er kvinden, jeg vil have. Jeg vil nyde hende så længe som muligt, men mister kontrollen, så snart jeg mærker hendes lår mod mine.

Hvad vil der ske?

Læs også Over hækken.
Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal17 Sider
Udgivelsesdato31 maj 2021
Udgivet afCupido
Sprogdan
ISBN epub9788726651089
ISBN lydbog9788726651874