Om forfatteren

Cathy Williams is a British writer of romance novels in Mills & Boon

Williams was born on Trinidad in the West Indies. She lives in Chiswick, London, England, which her husband Richard and their three daughters; Charlotte, Olivia and Emma.

Læs uddrag
Læs

Flugten til Middelhavet / Ar på sjælen / Ægteskabets pris

Flugten til Middelhavet

Den rødhårede vildkat Samia, der er på flugt fra sin voldelige eksmand, støder bogstavelig talt ind i Piratprinsen, Luca Fortebracci, på en restaurant i Saint Tropez. De er hinandens diametrale modsætninger, men falder ikke desto mindre med et brag for hinanden.
Luca er på vej hjem for at overtage tronen i Madlena efter sin afdøde bror og får den skøre ide, at han vil giftes med Samia, og overtaler hende til at tage med ham hjem …

 



Ar på sjælen

Den karismatiske milliardær Maks Marchetti bliver rasende, da amatørfotografen Zoe sniger sig til at fotografere ham. Han værner om sit privatliv efter en opvækst i mediernes søgelys, men Zoe er ikke en paparazzo. Hun er selv mærket på krop og sjæl og fotograferer kun det, hun finder smukt og særpræget.


 



Ægteskabets pris

Lucy Bishop vil skilles. I næsten to år har hun spillet den perfekte kone. Hun vil ikke give efter for det magtspil, der tvang hende ind i et ægteskab med Dio Ruiz. Dio vil ikke lade hende gå, før hun giver ham den bryllupsrejse, de aldrig fik.

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 jul. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150794533