Om forfatteren

Diane Gaston is an American author of Regency romance novels. She has also written under the pen name Diane Perkins.

Gaston won the Romance Writers of America RITA Award in 2006 for Best Regency Romance for her novel A Reputable Rake. She has been nominated twice for Romantic Times Reviewers' Choice Awards, once for each of the novels written as Diane Perkins. Gaston won the 2016 Virginia Romance Writers Holt Medallion award for Best Historical and for Best Book by Virginia Author for Bound by Duty.

Læs uddrag
Læs

Leo Fitzmannings tilbagekomst

Leo Fitzmannings tilbagekomst

Den fortabte søn vender tilbage til Welbourne Manor

Siden Leo Fitzmanning vendte tilbage til London, har han holdt sin plads ved spillebordet varm, sine lommer fulde af pengegevinster og har samtidig gjort alt for ikke at tænke på en vis arving med ravnesort hår.

Men så hører han hvisken ved spillebordene om, at miss Covendale er ved at blive tvunget til ægteskab med en skrupelløs lykkejæger!
 
For at hjælpe hende bliver Leo nødt til igen at træde ind i det “gode selskab”, han afskyr, før han vender tilbage til sin skjulte tilværelse. Men han har ikke taget i betragtning, at Mariel er blevet om muligt endnu mere smertefuldt smuk, end han husker. Snart må Leo indse, at der intet som helst respektabelt er ved hans ønske om at forhindre Mariels ægteskab!

 

95,57  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 jun. 2014
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150784336