Om forfatteren

Maureen Child (born September 28, 1951 in Southern California, United States) is an American writer of over 50 romance novels since 1990. She has written under the pen names Ann Carberry, Kathleen Kane, Sara Hart and Regan Hastings.

Når maskerne falder ... / Fortidens grådighed / Prinsessens hemmelige vogter

Når maskerne falder ...

Nelle har lige revet sit liv op med rod og er startet forfra i en ny by med et nyt arbejde. Et arbejde, der kræver, at hun viser sin bedste side og skaffer donationer til en velgørenhedsfond.
Grayson står også over for en skillevej, da han skal forlade sit job som meget succesfuld investeringsrådgiver for at følge i sin fars fodspor ind i politik.
Ingen af dem har altså brug for at lande på forsiden i en hed omfavnelse til et maskeradebal. Og da slet ikke, at det bliver afsløret, hvem der er bag maskerne.

 



Fortidens grådighed

Efter en hed aften i selskab med fotografen Oliver finder Sammi ud af, at hun er gravid. Oliver er flot, charmerende og rig, men han har også sine indre dæmoner fra fortiden at kæmpe med. Og så har han svært ved at styre sin vrede. Kan han finde fred med sin fortid, eller må Sammi vænne sig til tanken om at være alenemor?



Prinsessens hemmelige vogter

For sikkerhedsekspert Garrett King er det en rutinesag at redde en kvinde i nød, også selvom hun er en prinsesse på flugt. Han ved også, at prinsesse Alexis er flygtet for at finde uafhængighed og den store kærlighed ...

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 jun. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793680