Læs uddrag
Læs

Vor historie. Fra Margrethe til Karl XII

"Det, som knytter nordboerne sammen, er det nære slægtskab i sprog, som i en ikke fjern fortid var en uomtvistelig enhed i sprog. Den tid, da det nordiske mål lød ens i Trøndelagen, ved Mælaren og ved Dannevirke, ligger kun 1000 år tilbage."

Johan Ottosen fortæller Skandinaviens lange og spændende historie samt om landenes forhold til hinanden og til omverdenen.

Andet bind fortæller om tiden efter Margrete I har forenet Norden og sat Erik af Pommern på tronen. Johan Ottosen fortæller om Sveriges løsrivelse af Unionen, om korstogene i Spanien og Grækenland og om Columbus’ opdagelse af Amerika. Bogen fortæller også om reformationen, om enevælden i Danmark og Norge samt om de mange krige, der raserede Europa i middelalderen. Johan Ottosen (1859-1904) var en dansk forfatter, politiker og lektor ved Efterslægtsselskabets Skole. Han skrev en lang række bøger om dansk kultur og historie og er endvidere kendt for teksten til "Det haver så nyligen regnet", som er med i Den Danske Højskolesangbog.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal384 Sider
Udgivelsesdato26 feb. 2020
Udgivet afSAGA Egmont
Sprogdan
ISBN epub9788726282740