Læs uddrag
Læs

Skyggeland - Broerne til verden 4

11. SEPTEMBER 2001. Den danske advokat Jon Bæksgård med praksis i New York og hans israelsk fødte kæreste Eve begiver sig som hundredtusinder af andre newyorkere på arbejde den smukke og solbeskinnede morgen. Han til arrestbygningen på White Street, hvor han har sit første møde med en ny klient; hun til sit kontor på 86. etage i World Trade Center.
Hvad der derefter følger, ændrer ikke blot betingelserne for livet i New York, men også Jons og Eves tilværelse. Før dagen er omme har de været igennem den skærsild, som den ny tids terrortrussel har påført verden, og den sag, som Jon netop når at påbegynde, viser sig i de følgende måneder at have forbindelser til terrorangrebet på World Trade Center. Jo mere han og hans medarbejdere arbejder med sagen, des mere synker han ned i et kviksand af mordtrusler, antimuslimsk paranoia og mistanke for at stå i ledtog med terrorister.

"tankevækkende storværk" - Weekendavisen

"En triumf for den politiske thriller." - Süddeutsche Zeitung

"Jon Bæksgård er "en helt igennem interessant figur ... der legemliggør den moralske splittelse blandt oplyste mennesker i en globaliseret verden" - Frankfurter Allgemeine Zeitung

"Fantastisk bog, der på fremragende måde tager et vanskeligt emne op til behandling." - L’ Univers de Livres

"Bogen lader ikke en i tvivl om, at man i den kan genfinde en tæt på dagligdags kærlighedshistorie i et spændende og et nærmest ubegribeligt stort univers." - Disput, Wien Stig Dalager (f. 1952) er en dansk forfatter, dokumentarfilmskaber og manuskriptforfatter. Han debuterede i 1980 med "Hærværksforeningen og andre noveller", og sidenhen er det blevet til 55 værker, hvoraf mange er oversat til fremmedsprog, ligesom flere af hans skuespil er blevet opført rundt omkring i verden, blandt andet i New York. Stig Dalager bevæger sig inden for genrerne historisk roman, psykologisk realisme, noveller og dokumentariske romaner.
118,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal408 Sider
Udgivelsesdato18 nov. 2021
Sprogdan
ISBN epub9788711382776