Læs uddrag
Læs

Den kvindelige djævel - erotisk novelle

Et barn var resultatet af samlivet med Karstein. Men nu var hun sikker, brugte P-pillen. Hun slumrede lidt, mærkede den dejlig søvn komme. Så kom Karstein hjem. Han var i det mindste hensynsfuld nok til ikke at tænde lyset. Bare han ikke vækkede barnet. Hun kneb øjnene sammen, prøvede fortvivlet at sove igen.

Han ville helt sikkert have sex. Hun orkede det ikke rigtig, men vidste af erfaring, at det ville være hurtigt overstået. Hun gjorde sig klar, lagde sig om på ryggen og spredte benene. Hvad var det? En hånd lagde sig forsigtigt over hendes bryst, mens den anden hånd gled ned i skridtet. Dette lignede ikke hendes mand, hun forstod ikke noget. Hvad var der sket, hvorfor havde han forandret sig så hurtigt fra den ene dag til den anden?

Læs også Kom Villemo, kom! og Libertinerne.
Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal17 Sider
Udgivelsesdato13 aug. 2021
Udgivet afCupido
Sprogdan
ISBN epub9788726719475