Læs uddrag
Læs

Fem nøgne piger

"Jeg listede på tåspidserne ud af hendes lejlighed og gik op ad den sidste trappe til Sandy Allisons atelier. Jeg bankede på – to gange. Der hørtes ikke en lyd. Det var ikke usædvanligt. Jeg åbnede døren og gik ind i atelieret. Mit blik ramte først billederne af de fem nøgne skønheder. De stod alle fem på staffelierne, der var anbragt i en halvcirkel. Stofstykkerne, der ellers beskyttede dem, dannede fem forhøjninger på gulvet.
Sandy Allison dannede en sjette …
Skæftet af en kniv stak ud fra hans ribben!"

Hvem myrdede kunstneren Sandy Allison? Og hvad har det med hans smukke nøgenmodeller at gøre? Larry Kent undersøger på nær hold.

Larry Kent-romanerne er skrevet af forskellige forfattere. Historierne om den stilede privatdetektiv blev oprindeligt oplæst som en del af et australsk radioprogram men er sidenhen blevet skrevet om til hundredvis af romaner, og mange nye historier er kommet til. De fleste af romanerne er skrevet af den australskbosatte amerikaner Don Haring og Des R. Dunn fra Queensland i Australien. Livet er aldrig kedelig – eller sikkert – for den stilede privatdetektiv Larry Kent. Han bliver hyret til den ene mystiske og hæsblæsende sag efter den anden, ofte af smukke kvinder eller lyssky mænd, og indimellem beder selv CIA ham om hjælp til at løse forbrydelser eller tage på hemmelige missioner. Enhver Larry Kent-roman bugner af smukke kvinder og skudsikker underholdning!
58,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal126 Sider
Udgivelsesdato03 okt. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711528389