Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Blomstermanden

En Hvid & Belling-krimi

Blomstermanden er ottende, selvstændige bind i Lars Kjædegaards populære serie om efterforskerne Anita Hvid og Thor Belling. 

Blomstermanden er morder. Han påtager sig at udføre to drab på mennesker, han ikke kender, og han kender heller ikke manden, som giver ham opgaven. Anita Hvid & Thor Belling efterforsker sagen, men kører hurtigt fast. De to ofre var begge jurister, men kendte ikke hinanden. Først da et tredje drab begås, får de to efterforskere endelig en krog i sagen, som fører dem til en klub for herrer af det bedre selskab.

Blomstermanden er Lars Kjædegaards ottende bog i serien om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling, men kan læses uafhængigt af de foregående. I serien, der kombinerer det nervepirrende plot med troværdige samtidsskildringer, følger vi almindelige mennesker i ualmindelige situationer.

Pressen skriver:

»Lars Kjædegaards sjette krimi er upåtrængende professionel, og som sædvanlig er han en stille fryd at læse.«
**** – Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

»Det er absolut lykkedes Kjædegaard at slå en sekser denne gang.«
***** – Arne Mariager, Vejle Amts Folkeblad

»Det er fine, velskrevne historier om mennesker, fortalt med humor, alvor og blik for samfundets brudflader - i familie med gode, gamle Turèlls Mord-serie, hvor vejen som regel er langt mere interessant end målet. Letlæst, stemningsfyldt og bedre begavet end det meste på krimimarkedet.«
**** – Marie Louise Toksvig, Ekstra Bladet

»Lars Kjædegaards ”Blomstermanden” er med sin direkte samfundskritik særdeles læseværdig«
– Preben Rasmussen, Flensborg Avis

»Da jeg først var begyndt at læse Lars Kjædegaards nye krimi, ”Blomstermanden”, var der ingen vej tilbage. Jeg læste stort set hele krimien i ét hug på en vinterlig afslapningsdag.«
– Gunhild Korsgaard, Helsingør Dagblad

 

93,75  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal264 Sider
Udgivelsesdato25 jun. 2021
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN epub9788702340860
ISBN lydbog9788702328264