Om forfatteren

Jessica Hart (b. Accra, Ghana) is a British writer of over 55 romance novels in Mills & Boon. She is winner of the US RITA Award and the British RoNA Award.

Læs uddrag
Læs

Hele vejen/Et rigtigt eventyrbryllup

Hele vejen

Lexi Sloane lever af at være ghostwriter. Hun skriver biografier for andre mennesker og lever og ånder gennem deres liv og oplevelser. Det er på overfladen et spændende liv med rejser, jetsetliv og store fester.

Hendes nye opgave er at hjælpe den tilknappede finansguru,  og kommende baron, Mark Belmont, med at skrive sin nyligt afdøde mors biografi.

De er diametrale modsætninger, men har én ting tilfælles: De er begge to blevet såret før, men frem for alt er de begge mennesker der overvinder alt! Vil det mon lykkes dem at nedbryde hinandens barrikader?



Et rigtigt eventyrbryllup

Den småkedelige, men dygtige og snerpede Miranda Fairchild har altid stået i skyggen af sine to smukke søstre. Alligevel drømmer hun i al hemmelighed om at blive gift med eventyrprinsen.
Da hun får et vikarjob hos Rafe Knighton, Englands mest eftertragtede ungkarl, opdager hun, at han rummer mere, end der står i sladderbladene. Men Miranda har også skjulte sider bag den grå facade, og selv om Rafe ikke kan give hende eventyret, så har han et andet tilbud...
 

89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 jun. 2015
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150784794