Læs uddrag
Læs

Bill og Ben lader loven ske fyldest

Mens Bill, svækket af et markant blodtab efter kamp, lå bevidstløs ude i bjergene, var Ben reddet til den nærmeste by for at finde en læge.

Næppe var han kommet til byen, før han måtte tage modet fra en pralende laps, som forsøgte at skyde ham ned bagfra. Så gik den vilde jagt, og han måtte søge tilflugt der, hvor den ukuelige pastor Hingle nægtede den mægtigste mand at komme i nærheden af den lange texaner.

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns, og er en af de få forfattere, der har skrevet mere en hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.
58,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal141 Sider
Udgivelsesdato30 mar. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711643211