Om forfatteren

Maureen Child (born September 28, 1951 in Southern California, United States) is an American writer of over 50 romance novels since 1990. She has written under the pen names Ann Carberry, Kathleen Kane, Sara Hart and Regan Hastings.

Læs uddrag
Læs

Prinsessens hemmelige vogter/Millionærens hemmelige mission

Prinsessens hemmelige vogter

For sikkerhedsekspert Garrett King er det en rutinesag at redde en kvinde i nød ... også selvom hun er en prinsesse på flugt. Og specielt når hun er en sexet, attråværdig kvinde, han har tænkt sig at holde i meget kort snor.
Garrett ved, at prinsesse Alexis er flygtet fra sit slot for at finde uafhængighed og den store kærlighed ... Og hun tror, hun har fundet den i Garrett. Men Garrett er ikke prinsen på den hvide hest. I sin funktion af bodyguard er han hyret til at gå under cover og beskytte hende under hendes lille eventyr.
Som inkarneret ungkarl gør han det ikke i romantiske slutninger, men et enkelt kys fra en prinsesse kan ændre alt.



Millionærens hemmelige mission

For at afsløre sin fjendes velgørenhedsfond som et svindelnummer må Brandon Dilson udgive sig for at være en uuddannet ranchmedhjælper. I virkeligheden har den afslappede ranchejer både penge og succes, og det er næsten ironisk, da fonden sender ham til en stilkonsulent. Men en skøn bonus, da det viser sig at være den smukke men tilknappede Paige Adams. For den hårdtarbejdende karrierekvinde, er deres affære ligeså ufornuftig, som den er uundgåelig. Ikke bare blander hun arbejde og privatliv sammen. Hun finder også ud af, at hun er faldet for en svindler. Men Paige har også en overraskelse til Brandon. En overraskelse, der kan vende op og ned på deres liv …

89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 maj 2013
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150782714