Om forfatteren

Frank Madsen har omfattende erfaring i strategieksekvering og change management. Han startede sin karriere i finanssektoren, og gennem de seneste 30 år har han arbejdet i PwC Consulting, IBM og PA Consulting. De sidste tolv år som seniorpartner. Frank Madsen er i dag engageret i bestyrelses- og rådgivningsarbejde. Han er formand for bestyrelsen i SkyPuzzler og advisor for en række virksomheder. Han underviser desuden på programmet Leading Strategic Change, som udbydes af INSEAD og Scandinavian Executive Institute.

Frank Madsen er uddannet i strategisk ledelse (HDO) fra Syddansk Universitet suppleret med en Bachelor of Business Administration (BBA) og masterclasses.

 

Download pdf
Download uddrag

Søren tror ikke på bøhmænd

Her er Søren. Sørens far er ingeniør. Sørens far tror ikke på bøhmænd. Det gør ingeniører af princip ikke. Søren er 6 år og tror af prins Ib heller ikke på bøhmænd. En dag skal Sørens far bygge en raketaffyringsrampe på Lofoten, og Søren skal sove hos farmor og farfar. »Vi har så forfærdeligt med bøhmænd i år! Det må være det kolde vejr, der får dem til at trække indenfor i varmen!« »Jeg tror ikke på bøhmænd!« sagde Søren og hævede venstre øjenbryn. Men snart møder Søren - og læserne - Manden i Støvsugeren, Pruttekongen, Bestikblanderen, Småkagetyven, Den grønne Mælkemand, Sokketrolden og Ostehuleren. En sjov og underfundig billedbog af Frank Madsen og Sussi Bech om Sørens vaklen mellem overtro og fornuft. Højtlæsningsbog for børn fra 4 år.
75,00  DKK
Køb Pdf (e-bog)
 
Udgave1. e-bogsudgave
Trykt sideantal27 Sider
Udgivelsesdato28 okt. 2016
Udgivet afForlaget Eudor
Sprogdan
ISBN pdf9788799897353