Om forfatteren

Brenda Jackson (February 2, 1953) is an American novelist who writes contemporary multicultural romance novels. She was the first African-American author to have a novel published as part of the Silhouette Desire line, and has seen many of her novels reach The New York Times and USAToday Bestsellers lists. Brenda reached a milestone in her career in October, 2013 when she published her 100th novel, becoming the first African American to achieve such an accomplishment.

Hendes sidste forsøg / I følelsernes vold / Senatorens kærlighed

Hendes sidste forsøg

Garth Outlaw har elsket og mistet, og de følelser vil han aldrig føle igen. Men han kan ikke standse det begær, han føler for sin pilot Regan Fairchild. For at stoppe med at tænke på hende udtænker han en vanvittig plan om at finde en kvinde via et datingbureau, der skal være hans brud. Da bruden ikke ankommer, giver han efter for begæret …



I følelsernes vold

Den gudesmukke alenemor Ainsley Voss er varm på sin chef, den alt for tiltrækkende millionær og særdeles eftertragtede ungkarl Gage Woodson. De har god kemi og har i al hemmelighed hede sexfantasier om hinanden.
Da et voldsomt uvejr under en forretningsrejse tvinger deres fly til at nødlande i en lille by i Louisiana, tager følelserne magten fra dem, og de ender med at have fantastisk sex på byens idylliske lille kro. Var det en fejl at give efter for begæret? Eller har de rent faktisk en fremtid sammen?

 



Senatorens kærlighed

Enkemanden Phillip Edgewoods politiske ambitioner kræver en kone. Alexandra Meer tror ikke på lykkelige slutninger, men nu er hun gravid og et fornuftsægteskab bør lægge låg på skandalen og løse deres problemer – så længe de ikke forelsker sig ...

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 nov. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150794366