Læs uddrag
Læs

Rebellen/Mere end blot en værge

Rebellen

Den sky teenager Shirley Marr faldt for sin mors stjerneelev, den karismatiske rebel Hayden Tennant. Da hendes mor døde, svor de begge to, at de ville holde mindet om hende i live ved at udføre de ting, hun havde sat sig som mål at opleve i sit liv.

10 år efter er Shirley næsten færdig, men Hayden er slet ikke begyndt! Shirley vil finde ud af hvorfor og finder ham godt på vej til at ødelægge sig selv. Han bliver ikke glad for, at hans afdøde mentors datter kommer og fordømmer hans valg!

Den lille, generte pige, han huskede, var nem at modstå, men denne voksne Shirley med kvindelige former er foruroligende meget mere formidabel…



Mere end blot en værge

Der bliver vendt op og ned på Rachel Adams' uafhængige liv, da hun bliver værge for forældreløse tvillinger! Det er hårdt pludselig at blive mor til to krævende børn, men i løbet af ingen tid, har de stjålet hendes hjerte.
Da den flotte Ford Sullivan dukker op, overtager han straks kommandoen. Rachel indser, at det er bedst for børnene, hvis hun og Ford samarbejder. Men det tætte samvær med Ford får Rachel til at spekulere på, om de to har nogen chancer for at blive mand og kone...

89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 maj 2015
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150784770