Læs uddrag
Læs

Gift

Mord eller selvmord? I hvert fald er Jerome McKennon død af en usædvanlig forgiftning, og fra Station 87 kobles detektiverne Steve Carella og Hal Willis på sagen.

Jeromes elskerinde, Marylin, er tilsyneladende den sidste, der har været i kontakt med den afdøde. Hal fascineres af den smukke pige med den mystiske fortid. Men da to andre af Marylins tidligere elskere dør meget pludseligt, bestyrkes mistanken mod hende yderligere. Og hvem risikerer at blive næste offer?

Hal er i et forfærdeligt dilemma. Han har brudt en hovedregel i alt politiarbejde: aldrig at blive forelsket i en mistænkt. Og efterhånden som indicier og mistanke hober sig op mod Marylin, må han spørge sig selv, om han skal følge sin hjerne, eller om han tør tro på sit hjerte. Måske er han også selv kommet på den dødsliste, som Marylins elskere havner på.

Under alle omstændighed er hans kolleger begyndt at tvivle på hans dømmekraft. Uanset hvad han gør, ser det ud til at få katastrofale konsekvenser.

Den amerikanske forfatter var født under navnet Salvatore Albert Lombino (1926-2005), men besluttede sig i 1952 for at skifte navn til Evan Hunter, og det er blandt andet under dette navn, at han fik succes. Hunter skrev både under sig eget navn, men benyttede sig også flittigt af forskellige pseudonymer, hvoraf Ed McBain muligvis er det mest kendte. Hunter udgav mere end 100 romaner, og særligt krimier. Udover sine romaner skrev Hunter filmmanuskripter og er blandt andet forfatter til manuskriptet bag "The Birds" (1963), der blev instrueret af Alfred Hitchcock. Evan Hunter fik tildelt flere priser og blev nomineret til en Edgar Award hele fire gange. Ed McBains krimiserie "Station 87" følger en række betjente på Station 87 i storbyen Isola. Oftest følges den hårdkogte betjent Steve Carella i hans hverdag, hvor kampen mod mord, narkoproblemer og diskrimination er hverdag. McBains krimiserie består af mere end 50 bøger.
58,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal222 Sider
Udgivelsesdato16 okt. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711767795