Hvem redder hvem? / Stærkere og tættere / Mod den syvende himmel

Hvem redder hvem?
Julienne vokser op i en fattig fransk bjerglandsby og lever et usselt liv sammen med sin lillesøster. De flygter fra en krank skæbne og møder den stenrige, utilnærmelige milliardær Cristiano i Monaco. Han redder dem og giver dem mulighed for et bedre liv, og Julienne beslutter allerede der, at hun vil betale hans gode gerning tilbage på et tidspunkt.
10 år senere mødes Julienne og Cristiano igen i Monaco.
 


Stærkere og tættere
En bookingfejl gør, at det separerede ægtepar, Joe og Juliette, tvinges til at dele værelse en hel weekend. Det rusker op i gammel sorg og frustration, men også i den lidenskab, der smeltede dem sammen en enkelt vild nat et år tilbage. En nat, der førte til en uplanlagt graviditet, et fornuftsægteskab og en tragedie.
Nu flyver bebrejdelser og hormoner nogenlunde ligeligt gennem luften, men det gør afsløringer og erkendelser også, ikke mindst erkendelsen af, at både sorg og kærlighed opleves og håndteres forskelligt.
 


Mod den syvende himmel

Flyet har knap nok forladt startbanen, før kemien er skyhøj mellem direktøren for luftfartsselskabet, Alexio Christakos, og Sidonie Fitzgerald! Alexio er vant til korte affærer med afmålte kendisser og bliver derfor betaget af Sidonies naivitet og uskyld. Han beslutter sig for, at han  nyde en nat i hendes selskab.

 

 

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 feb. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793482