Læs uddrag
Læs

Bill og Ben og syndfloden

Da byen Piketown bliver ramt af vandmasserne fra floden Arkansas, føler beboerne sig mildest talt meget uheldige. Da en bande skruppelløse banditter tillige dukker op og begynder at plyndre det hele, føler beboerne sig både magtesløse og fortvivlede.

Men skæbnen vil den lille by det godt, for en dag dukker de to texanske pistolslyngere Bill og Ben op - og der er ikke noget, de elsker så meget som at give banditter tørt på!

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de få forfattere, der har skrevet mere end hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.
58,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal123 Sider
Udgivelsesdato30 mar. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711644485