Om forfatteren

Helene Tursten (born in Gothenburg on February 17, 1954) is a Swedish writer of crime fiction. The main character in her stories is Detective Inspector Irene Huss. Before becoming an author, Tursten worked as a nurse and then a dentist, but was forced to leave due to illness. During her illness she worked as a translator of medical articles.

Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

I skjul af skyggerne

I Gøteborgs mørke og øde havnekvarter ser et pizzabud, der er kørt forkert, noget lys, som viser sig at være et menneske omsluttet af flammer. Nogle minutter senere er mandens dødskamp ovre.

Det kriminelle miljø i byen tjener stort på salg af narkotika og på at true mindre butiksejere til at betale beskyttelsespenge. Det er en skræmmende og hensynsløs verden, hvor særlige love og regler gælder. Rivaliserende bander slås om territorier, og nye grupperinger forsøger at komme ind på markedet. Kriminalinspektør Irene Huss og hendes kolleger befinder sig pludselig midt i krydsilden, da de skal opklare mordet på den brændte mand. Den nedslidte bygning ved havnen har tidligere tilhørt en af byens motorcykelbander, og ofret viser sig at være et af medlemmerne. Har banden myrdet en af deres egne, eller står Gøteborg overfor endnu en bandekrig? Og hvorfor virker det, som om politiet hele tiden er et skridt bagefter i efterforskningen?

Hjemme hos familien Huss fejrer man, at Irenes mand Krister er blevet ejer af sin egen restaurant. Men glæden er kortvarig, for udenfor restauranten sprænger en bombe under familiens bil. Irene indser, at det er en advarsel, og at hele familien Huss er i livsfare.

I skjul af skyggerne er 10. bog om kriminalinspektøren Irene Huss.

82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal256 Sider
Udgivelsesdato02 okt. 2012
Sprogdan
ISBN epub9788711397213
ISBN lydbog9788711385951