Læs uddrag
Læs

Dronningens hund. En politisk thriller

En nat anholdes medieeksperten Ivar Olavson da han står og fisker efter sin stjålne tegnebog ud for Amaliehaven i København. Politiet anklager ham for at have kørt dronningens hund over og derefter at have kastet den i havnen. De har tilsyneladende fældende beviser.

I panik over de falske anklager flygter han fra arresten. Samme formiddag ser han sig udråbt som hundemorder på forsiderne af aviserne.

Lidt efter lidt vikles han mere og mere ind i et oprivende personligt og politisk drama som han forstår mindre og mindre af. Et drama som handler om hans egen og hans families overlevelse, og hvor modstanderne er medierne og landets to mægtigste politikere. Og de bruger alle midler.

Sagt om bogen:

""Dronningens hund" er en bog af den slags, der er gefundenes fressen til en lørdag i hængekøjen. Den er både veloplagt og vittig, og man sidder og klukker undervejs -- mens man spekulerer på, om det vitterligt vil lykkes forfatteren at binde alle trådene sammen til sidst. Men det gør det faktisk.” (Flemming Andersen, Aktuelt).

”jeg læste bogen i et stræk, og følte mig godt underholdt imens” (Lektørudtalelse, indbindingscentralen (Bibliotekerne)).

”Det er yderst underholdende” (Hans Larsen, Ekstra Bladet).

”bogen er fyldt med gode betragtninger og er ind i mellem ret morsom og ligefrem selvironisk, forfatteren skåner bestemt ikke sig selv, når giften drypper.” (Niels Lillelund, Jyllands-Posten).

”Det begynder nærmest Kafkask og ender fuldstændig grotesk. Undervejs bliver der sagt drøje ting om let gennemskuelige, ledende politikere og om jalousi og akademikerhovmod i universitetskredse, medens medierne boltrer sig, ladende hånt om sandhed og kildekritik.” (Frederiksborg Amtsavis + flere provinsaviser).

Serien Publicisterne: Den satiriske romanserie Publicisterne omfatter ”Dronningens hund” (1999, 2014), ”Lingos lov” (2005, 2014) og ”Den åndelige Akse” (2007, 2014). Bøgernes gennemgående hovedperson er lektor i politisk kommunikation ved Københavns Universitet, Ivar Olavson. Andre dominerende personer er toppolitikere, deres rådgivere og ledende personer fra medieverdenen. Seriens bøger kan læses uafhængigt af hinanden.
75,00  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato10 nov. 2014
Udgivet afKJOELLER.dk
Sprogdan
ISBN epub9788740441598