Læs uddrag
Læs

Begivenhedsledelse og handlekraft

At gå ind i begivenheden kræver handlekraft. I en ledelsessammenhæng er handlekraften altafgørende, for det er gennem den, at vi får de ting til at ske, som vi har sat os som mål. Det er lederens opgave at skabe en atmosfære af handlekraft og selv at inkorporere den. Handlekraften er det, der sætter alt i gang, og det, hvis væsen er at gøre det færdigt.

Fordi ledelse handler om at bibringe andre sin anskuelse af tingene, går resultatrig ledelse ud på at kunne argumentere sagligt og at kunne overføre lidenskab og begejstring.

Ole Fogh Kirkeby tager i denne bog læseren med på en rejse ind i begreberne begivenhed og handlekraft. Med den klassiske filosofi som forståelsesramme skaber han et refleksionsrum for den leder, der vil arbejde seriøst med sin ledelsespraksis. Bogen afsluttes med en spørgeguide for coaching.

Ole Fogh Kirkeby er filosof, dr.phil. og professor ved CBS. Han er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere inden for ledelsesfilosofi og har skrevet en lang række bøger i krydsfeltet mellem ledelsesteori og filosofi.

"Refleksion er en nødvendighed for moderne ledere, og Fogh Kirkebys greb med at sammenstille protreptik og coaching er vellykket."
- Lederne
238,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal312 Sider
Udgivelsesdato26 sep. 2014
Sprogdan
ISBN epub9788750044697