Læs uddrag
Læs

Kærlighed og bjældeklang/Fra husvært til familiefar

Kærlighed og bjældeklang

En uge før jul sner storbypigen Hope McKinnon inde sammen med den maskuline ranchejer og idealist Blake Nelson. Hvad er det ved denne flotte, generøse mand, der sætter hendes blod i kog og får hendes puls til at stige? Blake ved, at hans ranch er det sidste sted, Hope ønsker at være, men alligevel føles hendes tilstedeværelse så rigtig. Hope er den første kvinde, vagtsomme Blake har haft lyst til at være i selskab med længe. Det kan godt være, hendes besøg er midlertidigt, men han har endnu en aften til at overtale hende til at blive.



Fra husvært til familiefar

Jarrett McKane er ikke et julemenneske. Mistelten, juletræer og familiekomsammen er bare ikke ham. Så hvorfor føler han sig tiltrukket af vordende mor, Mia Saunders, når hun nu behandler ham, som om han var Scrooge fra Et juleeventyr.

Da problemerne hober sig op for Mia, kan Jarrett ikke tænke på andet end at hjælpe, og træder ind i helt uvante roller som husvært og fødselspartner.

Før Mia sad Jarrett alene til jul. Vil denne tidligere hensynsløse ejendomsmatador måske opleve, at juleønsker virkeligt går i opfyldelse.


 

 

89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 nov. 2014
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150784176