Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Hjertet er kun en muskel

DER ER INTET af Isak tilbage i kroppen. Nu, hvor hjertet har slået sit sidste slag; nu, efter at blodet har rullet for sidste gang gennem hans arme og ben, nu er han bare en krop. I det svage genskin fra den ene fungerende billygte ser jeg hans arme ligge over kors ind over instrumentbrættet og den runde skulder og siden af halsen.

Det begynder med en bilulykke, hvor Elisabeth overlever og Isak dør. Men egentlig begynder det hele længe før; med den hændelse der får hende til at forlade Gotland, det sted hvor hun hører hjemme, men som hun aldrig kan vende tilbage til. Hun søger i stedet mod anonymitetens Stockholm, for at glemme og gemme sig. En dag får hun øje på Isak, og han bliver snart hendes udkårne. Hun beslutter sig for at følge efter ham, fange ham ind, handle på det. De indlederet passioneret forhold, men snart bliver det til en magtkamp. Hun kan ikke længere afgøre, hvem der kontrollerer hvem.

En stærk roman med Stockholm og Gotland som kulisse, der åbner op for forlagetsnye serie: Perleværker. Perleværker er Silkefyrets romanfiktion med menneskelige, vedkommende fortællinger. Her søger vi indlevelse, et godt sprog og vigtige tematikker om blandt andet familie og venskab.

KRISTOFERAHLSTRÖM er forfatter og journalist. Han er vokset op på Gotland, men bor nu i Stockholm. For sin kritikerroste debutroman Bara någon att straffa blev han nomineret til Borås Tidnings Debutantpris 2012. Efteråret 2014 udkom romanen Ett liv för lite, der også blev hyldet af kritikerne. Hjertet er kun en muskel er hans tredje roman og den første på dansk.

262,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal262
Udgivelsesdato17 dec. 2018
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793717190
ISBN epub9788793717329
ISBN lydbog9788726910100