Læs uddrag
Læs

De ubændige - Bind 2

Jonas Cord er allerede en ødelagt mand. Det på trods af, at han er en af USA's rigeste. Formuen har han arvet fra sin far, en følelseskold og alkoholisk forretningsmand, der uden skrupler giftede sig med Jonas' ungdomskærlighed, Rina. Jonas er samtidig dybt berørt af sin psykisk syge tvillingebrors død, og angsten holder ham på følelsesmæssig afstand af sine omgivelser.

Nevada Smith er en lykkejæger med half cast indianer-baggrund og med flere mord på samvittigheden. Han forsøger sig som stuntmand i filmindustrien og ender med at slå igennem som skuespiller. Påmindelser om fortidens ugerninger har det dog med at dukke op fra tid til anden.

Rina har haft en affære med sin ekskæreste og stedsøn, Jonas Cord, igennem hele sit ægteskab. Nu, hvor hun er blevet enke og er kommet til penge, rejser Rina til Paris for at feste. Men hvad der kommer let, går let – også for en underskøn mestermanipulator.

Harold Robbins "De ubændige" er en roman om grådighed, ambition og det kolde liv på toppen, men det er også historien om en lang række skæbner, der på forskellig vis forsøger at udleve den amerikanske drøm i begyndelsen af det 20. århundrede.

Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanforfatter. Harold Robbins, havde en tæt forbindelse til den californiske filmindustri, da flere af hans romaner dannede baggrund for manuskripter til film og tv. Han har en stjerne på Hollywood Walk of Fame og hans bøger blev oversat til 30 sprog og solgt i omkring 750 millioner eksemplarer.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal761 Sider
Udgivelsesdato12 jan. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711720806