Bortført til Caribien / Prinsessens datter / For kameraet

Bortført til Caribien

Den purunge Violet har været betaget af prins Zakary, siden hun kyssede ham til sin 18-års fødselsdag. Siden har der været kold luft mellem dem. Indtil miljøforkæmperen Violet bliver ansat i hans firma, der skal opføre ecolodges i Tanzania. Det ender med et brag af en forening under et vandfald i Tanzania ...



Prinsessens datter

Da det går op for prinsesse Carolina, at den lille datter, hun troede var dødfødt, lever i bedste velgående hos sin rige onkel, Jake Maynard, skyr hun ingen midler for at blive genforenet med sin lille pige. Hun lader sig ansætte som barnepige og er lykkelig over genforeningen, men indser også, at den karismatiske pengemand ikke bare tager sit ansvar som værge meget alvorligt. Han holder oprigtigt af sin lille niece, og kommer ikke til at overdrage hende til hendes biologiske mor frivilligt. Sympatien og lidenskaben vokser alligevel mellem de to mennesker, men hvad sker der, når Jake opdager, at hans beskedne barnepige er prinsesse og mor til lille Ariana?



For kameraet

Den indesluttede milliardær Cesar Da Silva er havnet i overskrifterne! Det er ikke kun hans familiehemmeligheder, der er ved at blive afsløret. Han er også blevet fanget i at kysse Lexie Anderson under optagelsen af hendes seneste film, som bliver optaget på hans statelige castillo!

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 mar. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793505