Lyt til uddrag
Lyt

I sidste sekund

Fenella og Periquine har leget sammen som børn og i fællesskab lavet mange gale streger, som Fenella sædvanligvis påtog sig skylden for. Da Periquine som voksen vender hjem fra hæren - forgældet og uden en øre - samt forelsket i en velhavende skønhed, bliver det igen Fenella, som må forsøge at klare hans største problem - penge! Hun ved, hvordan de kan bestjæle en rig ågerkarl, og langt om længe indvilliger Periquine i at forsøge. Det er ved at gå galt, men i sidste øjeblik slipper de væk. Men hvad der kommer let, går let - og snart er de igen på jagt efter en let måde at "tjene" penge på.

Barbara Cartland (1901-2000) er den mest produktive forfatter i det 20. århundrede. I alt blev det til over 650 bøger fra Cartlands romantiske hånd. Hun er oversat til 38 sprog, og med mere end 1 milliard solgte bøger på verdensplan er der ingen tvivl om, at Barbara Cartland er en af verdens største romantikere.

Cartlands bøger foregår i det finere engelske borgerskab og blandt eksotiske sigøjnere. Kærligheden er lidenskabelig mellem de passionerede helte og smukke heltinder, men gang på gang sættes den på prøve. Dog er sand kærlighed altid stærkest, og der er intet, den ikke kan overvinde.
Barbara Cartland (1901-2000) er af Vouge udnævnt til "den sande dronning af romantik", og med mere end 1 milliard solgte bøger på verdensplan er hun uden tvivl den mest læste romantiske forfatter nogensinde
58,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato03 sep. 2015
Sprogdan
ISBN lydbog9788711480755