Læs uddrag
Læs

Kurt Danners bedrifter: Junglens konge

Der er lagt op til en rolig tid efter kampen med Ivan Stockow. Julen er lige om hjørnet, og der lægges planer for juleindkøb og hvor julen skal holdes. Men så kommer Kaptajn Charles Sinclair og beder om Kurt Danners hjælp. Søn og arving til en af mastodonterne i gummibranchen; Clark Manning, er blevet kidnappet, og de er bange for, at Kurt Danner er den eneste, der vil kunne hjælpe dem.

NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.

Niels Meyn (1891-1957) var en dansk forfatter og journalist, der skrev under hele 39 forskellige pseudonymer igennem sin karriere (heriblandt under navnet Gustav Harder, mens det mest kendte og anvendte var Charles Bristol). Han skrev over 300 værker i forskellige genre lige fra børnebøger over krimier til dyrebøger. Meyn debuterede i 1911 med bogen "Med luftskib til Mars", som han skrev sammen med August Kingsley. Kurt Danners Bedrifter er historierne om den danske flyverløjtnant, der kommer imod alskens fjender og modstandere, der alle har ét tilfælles: de er lavet af det onde, og gør det ondes gerninger. Så er det op til Kurt Danner at klare skærene og få bragt orden i sagerne.
34,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal64 Sider
Udgivelsesdato02 jan. 2018
Sprogdan
ISBN epub9788711631720