Lyt til uddrag
Lyt

ABC-mordene

Rosenkilde & Bahnhof nyudgiver Agatha Christies romaner. Bøgerne er sprogligt reviderede.

Poirot kommer på sporet af en seriemorder, der benytter bogstaverne i alfabetet som pejlemærker til sine mord. Han modtager et brev med angivelsen af, hvornår "A" vil blive myrdet. Det går i opfyldelse, da mrs. Asher i Andover bliver fundet død. Det samme sker med "B" og "C" ... også her bliver to dødsofre fundet. Samtidig efterlader morderen en ABC-køreplan på gerningsstederne. Hvad skal dét betyde? Politiets mistanke peger snart i én retning, men Poirot og hans ven kaptajn Hastings følger andre spor.

Agatha Christie (Lady Mallowan, født Agatha Mary Clarissa Miller) (1890-1976), britisk kriminalforfatter. En af de til alle tider mest elskede forfattere inden for denne klassiske genre. Hun skrev omkring 80 kriminalromaner og er – især med disse værker – oversat til alverdens sprog. Hendes figurer Hercule Poirot og Miss Marple står helt centralt i den britiske kriminaltradition. Derudover skrev Agatha Christie både noveller og skuespil samt – hvad der måske vil være en overraskelse for flere – seks kærlighedsromaner under pseudonymet Mary Westmacott. Hendes kriminallystspil The Mousetrap er det længst løbende teaterstykke i historien.



Indlæst af Gerda Gilboe i 1979
Spilletid 06 timer og 48 minutter: 360+48=408 Agatha Christie (1890-1976) er Englands ukronede krimidronning og skaberen af kendte og elskede figurer som mesterdetektiven Hercule Poirot og den lettere påtrængende, men ikke desto mindre geniale Miss Marple. Agatha Christie er den bedst sælgende krimiforfatter i verden, og hendes bøger er oversat til flere sprog end William Shakespeares. Mange af romanerne er tilmed blevet lavet til både film, TV og sat op på hæderkronede teatre.
58,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato09 maj 2016
Udgivet afRosenkilde
Sprogdan
ISBN lydbog9788711653548