Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Min muse

Bestsellerforfatteren bag Dukkemageren er tilbage med en varm, charmerende roman om kærlighed, frihedstrang og fortidsmysteriers evne til at finde vej ind i nutiden.
På en varm julidag i 1967 besøger Odelle Bastien det fornemme Skelton-galleri i London med en viden om, at hendes liv om lidt vil ændre sig for altid. Siden sin ankomst fra Trinidad for fem år siden har hun kæmpet for at finde fodfæste i byen, men nu er hun endelig blevet tilbudt arbejde som stenograf under den glamourøse, enigmatiske gallerist Marjorie Quick. Men skønt Quick gør Odelle til sin fortrolige og hjælper hende med at forløse et potentiale, hun ikke anede at hun havde, forbliver hun et mysterium, hvilket kun understreges af et gådefuldt mesterværk, der pludselig dukker op på galleriet.
Sandheden om maleriet ligger skjult i fortiden, nærmere betegnet på et stort spansk landsted i 1936, hvor Olive Schloss, datter af en anerkendt kunsthandler, gemmer på egne ambitioner om at blive til noget. Dette sarte paradis forstyrres af den revolutionært anlagte kunstner Isaac Robles og hans halvsøster Teresa, og deres ankomst til Schloss-familiens landsted får altafgørende, ødelæggende konsekvenser.
Min muse er en passioneret, medrivende fortælling om længsel, kærlighed og historiens uundgåelige betydning for vores liv
206,25  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal416 Sider
Udgivelsesdato31 maj 2018
Sprogdan
ISBN epub9788740049398
ISBN lydbog9788740048889