Om forfatteren

Marion Lennox (born 1953 in Australia) is a writer of over 110 romance novels. She began publishing in 1990, and has also written romantic novels under another pseudonym, Trisha David.

Læs uddrag
Læs

Miraklet på Kaimoto/Kærlighedens sang

Miraklet på Kaimoto

Han havde engang ønsket at gifte sig med hende, men lige nu har Ben McMahon brug for endnu en læge og Ginny Koestrel, som for nylig er vendt tilbage, er den eneste på den lille ø Kaimotu, som er kvalificeret.

Men livet har været hårdt mod den yndige Ginny og frataget hende hendes tillid til sig selv som læge, og som kvinde. Hendes vidunderlige steddatter Button er den eneste, hun klynger sig til.

Ben ønsker at hjælpe Ginny med at genopbygge sit liv, men der er mulighed for, at han falder for hende igen. Skal der et jordskælv til, for at bringe dem sammen igen?



Kærlighedens sang

Ryan Cooper er den flotte, sexede, charmerende mand, Beth ikke har kunnet glemme det sidste halve år. Sir Ryan Cooper, derimod, er ikke bare adelig, men også Beths chef!
Både Beth og Ryan har brændt sig på kærligheden og ingen af dem dater af princip ikke kollegaer. Beth har lavet en afkrydsningliste over sine mulige bejlere, og foreløbig er ingen kommet igennem nåleøjet, men der er et eller andet ved Ryan, et eller andet, som Beth ikke kan modstå...

89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 jan. 2015
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150785968