Læs uddrag
Læs

Kandidaterne

"Kandidaterne" er en spændingsroman om mennesker og intriger i et radio- og TV-selskab. Kandidaterne er tre medarbejdere, der kaster sig ud i en benhård kamp om topstillingen i det mægtige mediemonopol.

Hvem af dem er stærkest? Den impulsive, idérige menneskeforbrugende afdelingschef Adam Resen? Den kyndige udlandsredaktør Olfert Dam, evigt splittet mellem ønsket om at være kriger og filosof? Eller den unge kulturredaktør Poul Røn, der både kan være distræt, hensynsløs, selvsikker og angst?

Romanen går tæt på mennesker og magtkampe og rummer mange forbløffende – hyppigt morsomme – nærbilleder. Romanen er et studie i magt og samtidig en samling portrætter af mennesker, der kæmper om og for magten. Vi møder dem alle: de kloge og de dumme, de ligeglade og de bange. Og vi møder kærligheden og døden.

Ude i kulissen står de overlegent stærke politiske efterretningsorganisationer og venter i tillid til, at den indsats, de har skudt ind, giver udbytte.
Jørgen Thorgaard (1939-1992) var forfatter, teolog, foredragsholder og TV-vært. Fra 1965 til 1979 var han sognepræst ved Osted Kirke, men han måtte ofte tage orlov for også at passe sit job i Danmarks Radio. Han var dog så populær i menigheden, at de ikke havde noget imod at have vikar engang imellem. Som forfatter har Jørgen Thorgaard især skrevet romaner og krimier, men han har også bidraget til bøger om religion og dansk politik.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal297 Sider
Udgivelsesdato04 nov. 2016
Sprogdan
ISBN epub9788711587218