Læs uddrag
Læs

QB 7

I en traditionsrig retssal i London udspilles en af de mest dramatiske og følelsesladede retssager i britisk historie. Den berømte børnelæge sir Adam Kelno har stævnet den amerikanske succesforfatter Ben Cady for i en roman at have fremstillet ham som krigsforbryder.

En række vidner fremmaner stemningen i de frygtelige koncentrationslejre i nazitidens Tyskland, og Leon Uris fejer læseren igennem et forrygende spændende handlingsforløb.

"QB 7" er løst baseret på en retssag, Leon Uris selv var igennem i 1964 i England. Her blev han sagsøgt af Wladislaw Dering for at have skrevet i sin succesroman "Exodus", at han havde været med til at udføre medicinske eksperimenter i den frygtede koncentrationslejr Auschwitz. Den dramatiske retssag er kendt som den første retssag om krigsforbrydelser på britisk jord. Leon Uris (1924-2003) var en amerikansk forfatter, der skrev en lang række historiske romaner. Hans bøger opnåede stor popularitet og blev oversat til mange fremmedsprog. Flere af hans bøger er inspirerede af hans egne erfaringer som soldat i Europa under anden verdenskrig. Denne krig og en lang række andre krige og konflikter i det tyvende århundrede danner bagtæppe for flere af Leon Uris’ mest populære bøger.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal270 Sider
Udgivelsesdato13 aug. 2021
Udgivet afSAGA Egmont
Sprogdan
ISBN epub9788726831085